Hlavní obsah

Fulham - Chelsea 2:1Félixova katastrofální premiéra v dresu Chelsea. Dostal červenou, pak sledoval zmar Blues

Hvězdná posila z Atlétika Madrid Joao Félix se v novém působišti uvedl katastrofálně. Fotbalisté Chelsea v anglické lize prohráli 1:2 s Fulhamem a v posledních sedmi kolech Premier League utrpěli už pátou porážku. Portugalský reprezentant se po necelé hodině hry nechal vyloučit.

Foto: Peter Cziborra, Reuters

Portugalský reprezentant Joao Félix se v dresu Chelsea uvedl červenou kartou v zápasu s Fulhamem.

Článek

Fulham poslal do vedení ve 23. minutě Willian, který v minulosti strávil sedm let v Chelsea a získal s ní dva tituly. Krátce po přestávce vyrovnal Kalidou Koulibaly, ale radost hostujícímu celku příliš dlouho nevydržela.

Po hodině hry dostal Félix za ostrý skluz rovnou červenou kartu. Portugalský záložník nastoupil za Chelsea poprvé poté, co ve středu na Stamford Bridge přišel na hostování do konce sezony z Atlética Madrid.

Foto: David Klein, Reuters

Portugalský fotbalista Joao Félix fauluje Kennyho Teteho v utkání 7. kola Premier League.

Domácí využili početní výhodu v 73. minutě, kdy se prosadil Carlos Vinícius. Fulham si v tabulce polepšil na šesté místo se ztrátou dvou bodů na pohárové příčky. Chelsea, která v posledních devíti kolech získala jen šest bodů, je desátá.

Anglická fotbalová liga - 7. kolo:
Fulham - Chelsea 2:1 (23. Willian, 73. Carlos Vinícius - 47. Koulibaly)
Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.