Hlavní obsah

Fotbalová asociace se bude zabývat Fábregasovým plivancem

LONDÝN

Anglická Fotbalová asociace (FA) se začne zabývat plivnutím hráče Arsenalu Ceska Fábregase na asistenta trenéra Hullu Briana Hortona. Španělskému fotbalistovi hrozí pokuta nebo distanc na několik zápasů.

Článek

Pohárový zápas, v němž domácí londýnský klub otočil nepříznivý stav a po výsledku 2:1 postoupil do semifinále, se konal 17. března. Obvinění ze strany trenéra hostů Phila Browna přišlo hned týž den, FA ale dosud čekala na vyjádření rozhodčího a oficiální stížnost nováčka Premier League.

Jednadvacetiletý Fábregas, který v době incidentu ještě léčil zranění vazů v pravém koleně, plivnutí popírá. "Nikdy jsem nic takového neudělal na hřišti, tak proč bych to dělal teď, když jsem vůbec nehrál?" prohlásil ihned po utkání.

V souvislosti s utkáním byl předvolán i trenér Brown, který kritizoval rozhodčího Mika Rileyho za rozhodnutí uznat rozhodující gól Williama Gallase.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články