Hlavní obsah

Klopp prodloužil s Liverpoolem, fanoušky pobavil vtipným argumentem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný Liverpool v minulém týdnu uvedl, že podepsal s trenérem Jürgenem Kloppem nový kontrakt až do roku 2026. Spolupráce se tak prodlužuje o další dvě sezony, dosavadní smlouva měla končit v létě 2024. Německý kouč oznámil zprávu prostřednictvím videa na sociálních sítích. Jeho situaci pak rozebíral v pořadu Premier Class na Sport.cz bývalý český reprezentant Daniel Pudil, který momentálně žije v Anglii.

Jürgen Klopp vysvětluje, proč prodloužil smlouvu s Liverpoolem.Video: Sport.cz

 
Článek

„Chtěl bych vám něco říct... někomu možná opět udělám radost, někomu možné ne... pokud vás to netěší, tak to hned vypněte," začíná Klopp s obvyklým smyslem pro humor.

„Zůstávám na další dva roky!" prozrazuje 54letý trenér, který působí na Anfield Road od roku 2015, kdy přišel po úspěšné sedmileté štaci v Dortmundu. Spolu s ním by měli v Liverpoolu pokračovat i jeho asistenti.

PREMIER CLASS s Danielem Pudilem a redaktorem Sport.cz Janem MalýmVideo: Sport.cz

To ale nebylo zdaleka všechno. Klopp pokračoval v odlehčeném tónu a prozradil i jeden netradiční důvod, proč se rozhodl setrvat v Liverpoolu. Najdete jej ve videu z pořadu Premier Class na Sport.cz.

Reklama

Související témata: