Hlavní obsah

PREMIER CLASS: Vydrovi končí smlouva. V Anglii jméno má a vždycky mít bude, nebojí se Pudil

Letní přestupové období se blíží. Média se však už nyní předhánějí a hlásí, která hvězda změní dres a jaký balík bude za hráče vyplacen. Tématu se věnuje i pořad pořad Premier Class na Sport.cz. V Anglii se řeší možný odchod Harryho Kanea z Tottenhamu. Rušno bude i kolem českých fotbalistů. Matějovi Vydrovi končí smlouva v Burnley. „Moc bych se nebál, že mu nepřijdou nabídky. Jméno v Anglii má a mít bude," říká ve studiu Sport.cz Daniel Pudil, bývalý reprezentant, který si s Vydrou zahrál za Watford. Druhým hostem je fotbalový redaktor Práva a Sport.cz Jan Malý.

PREMIER CLASS na Sport.cz s Danielem Pudilem a redaktorem Sport.cz Janem MalýmVideo: Sport.cz

 
Článek

Nejde však jen o přestupy v rámci anglické Premier League. Miliardy budou kluby utrácet po celé Evropě. O novém angažmá se spekuluje také v případě Kyliana Mbappého z PSG, nebo Jamese Warda-Prowse, anglického reprezentanta, jenž je hráčem Southamptonu. Bombarďák Erling Haaland se podle všeho chystá odejít z Dortmundu do Manchesteru City.

Pořad Premier Class na Sport.cz nemohl opomenout ani novinky týkající se trenérů. Německý manažer Jürgen Klopp prodloužil smlouvu v Liverpoolu, s nímž v této sezoně útočí na rekordní počet trofejí. Hodně diskutovaný je příchod Erika Ten Haga do Manchesteru United. Ten je dalším koučem v řadě, který se pokusí vrátit klub z Old Trafford mezi nejlepší celky Premier League. Na vedoucí Manchester City nyní Rudí ďáblové ztrácejí propastných pětadvacet bodů.

Experti v pořadu Premier Class řešili také blížící se odvety semifinále Ligy mistrů, ty nabízejí souboje anglických a španělských. V úterý se utká Villarreal s Liverpoolem, kdy první zápas vyhrál Kloppův celek 2:0. Ve středu pak Real Madrid přivítá lídra anglické nejvyšší soutěže - Manchester City. Citizens si vezou do Španělska náskok, doma vyhráli těsně 4:3. Bílý balet, v jehož barvách řádí kanonýr Benzema, však slibuje odvetu.

Reklama