Hlavní obsah

Manažer Tottenhamu Redknapp: Pálili jsme jednu šanci za druhou

PRAHA/LONDÝN

Manažer londýnského Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp nemohl po domácím utkání proti Portsmouthu skrýt svoji frustraci nad zazděním tutovky Darrena Benta. Kdyby totiž jeho svěřenec proměnil svou šanci deset minut před koncem, s velkou pravděpodobností by zajistil Kohoutům vítězství.

Článek

„Větší šanci na vstřelení vítězného gólu si už nevypracujeme,“ smutnil po zápase kouč Redknapp a pokračoval: „Už jsem vstával z místa a pomalu slavil branku, ale gólman David James mě svým vynikajícím zákrokem rychle zchladil. Darren měl dát gól, byla to tutová šance. Ale s tím už nic neuděláme.“

Tottenham po remíze 1:1 získal pouhý bod a nadále se spolu se svým nedělním soupeřem drží u dna tabulky anglické Premier League. Kohouti mají na šestnácté příčce stejný počet bodů, jako poslední Bednářův West Bromwich Albion a výše jsou pouze zásluhou lepšího skóre.

Portsmouth v Londýně vedl

Portsmouth na White Hart Lane dokonce vedl. Postaral se o to přesnou trefou po necelé hodině hry Nugent, ale o deset minut později dokázal vyrovnat Jermain Defoe, jenž se prosadil proti svému bývalému klubu. Redknapp si posteskl nad chabou produktivitou svých útočníků. „Pálili jsme jednu šanci za druhou... Zároveň jsme však ukázali velký charakter, když jsme se dokázali zvednout a alespoň vyrovnat,“ řekl.

Spokojenost nepanuje ani v Portmsouthu, protože svěřenci manažera Tonyho Adamse čekají marně na výhru od 30. listopadu, přesto Adams své hráče za bod pochválil: „David James byl fantastický, stejně tak i obránci Campbell s Distinem. Vytvořili jsme si hodně příležitostí a ujali se vedení, ale remíza je zasloužená. Chvílemi jsem se o ten bod bál,“ nechal se slyšet Adams.

Reklama