Hlavní obsah

Mstitel Kamary, který vyřadil Kúdelu, šokuje. Brzy pověsím kopačky na hřebík, říká

Aktualizováno

Jednatřicetiletý Velšan Gareth Bale, který na sebe strhl pozornost českých fanoušků zejména po kvalifikačním zápase Česka s Walesem, v němž (úmyslně?) udeřil loktem obránce Ondřeje Kúdelu do obličeje, šokoval oznámením, že se po návratu do Realu Madrid a následném vypršení smlouvy chystá pověsit kopačky na hřebík.

Foto: Paul Childs, Reuters

Velšský útočník Gareth Bale šokoval tvrzením, že se brzy chystá pověsit kopačky na hřebík

Článek

Útočník Bale, má podle španělského deníku AS v plánu po návratu do Realu Madrid z hostování v anglickém Tottenhamu pověsit kopačky na hřebík a odejít do hráčského důchodu. V příští sezoně mu vyprší smlouva a po ní už by neměla přijít žádná další.

Baleův dlouho očekávaný návrat do Tottenhamu se vůbec nevydařil. Útočník v této sezoně kvůli táhlým zraněním nastoupil pouze k devatenácti utkáním v anglické Premier League, ve kterých vstřelil devět branek. Většinou však nastupoval proti týmům z chvostu tabulky.

Proti poslednímu Sheffieldu sice zaznamenal na začátku měsíce května za 74 minut hattrick, ale jinak příliš nezářil. Táhnou se s ním zdravotní problémy, kvůli kterým trénuje jen třikrát týdně, a ještě ne naplno. Dost dá na své tělo, takže když proti Wolves odehrál doma téměř celý zápas, poprvé po svém návratu k Spurs, do utkání s Aston Villou nastoupil jen k devatenácti minutám.

„Gareth odehrál téměř devadesát minut, nejvíc za celou sezonu v Premier League. Věděl, že nemůže nastoupit další zápas hned od začátku," uvedl trenér Spurs Ryan Mason s tím, že Bale jako zkušený hráč ví nejlépe, kdy je připraven do hry. Po zápase se loučil s domácími fanoušky, jako by to bylo naposled a možná taky bylo.

Netají se tím, že v létě by se rád přesunul zpátky do Španělska, kde mu po příští sezoně vyprší smlouva. Poté by s ohledem na svůj zdravotní stav ukončil kariéru. Teď však dá všechno do přípravy na evropský šampionát, ve kterém moc touží s Walesem uspět.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: