Hlavní obsah

Naštvaný Klopp po porážce zuřil: Pitomá otázka, nemám na vás nervy, odsekl novináři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalový Liverpool prohrál ve čtvrtfinále anglického FA Cupu proti Manchesteru United 3:4 po prodloužení. Emoce po vyřazení možná zamávaly s jeho trenérem Jürgenem Kloppem, který sám ukončil televizní rozhovor pro skandinávskou televizi.

Foto: Molly Darlington, Reuters

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp v zápase proti Manchesteru United.

Článek

Reportér Niels Christian Frederiksen se Kloppa po dramatu, které rozhodl až v nastaveném čase v prodloužení Amad Diallo, docela nevinně zeptal: „Intenzita obvykle bývá nedílnou součástí vaší hry. Čím to, že to pro vás bylo v prodloužení tak těžké?“

Klopp působil otráveně. „To je pitomá otázka. Pokud nás vidíte často, můžete se nás jindy zeptat, proč máme tolik energie,“ reagoval mrzutý trenér.

„Nevím, kolik jsme dosud hráli zápasů a kolik Manchester United. To je sport. Jsem z té otázky zklamaný, ale vy jste si evidentně myslel, že je dobrá,“ dodal Klopp.

Když novinář začal další otázku, která se měla týkat nahuštěného programu Liverpoolu, Klopp ho zastavil, interview ukončil a místo před reklamní tabulí opustil. „Očividně nejste v dobré náladě a já na vás nemám nervy,“ sdělil kouč reportérovi. Poté si spolu ještě pár vět vyměnili.

Liverpool přišel o naději na jednu trofej. Už předtím ovládl Ligový pohár, v Premier League je druhý o skóre za Arsenalem a v Evropské lize ho čeká čtvrtfinále proti Atalantě Bergamo. Klopp po sezoně klub z Anfield Road opustí.

Reklama