Hlavní obsah

Nový dravec na scéně překonal Čecha, hitparádu ale nevyhrál. Gól kola vystřihl Wickham

Londýn

Nenápadný duel dvou týmů z druhé poloviny tabulky. A přesto právě trefy z utkání West Bromwich Albion - Crystal Palace (3:2) figurují na samé špici přehledu nehezčích gólů 27. kola anglické Premier League. Hostující fotbalista Connor Wickham sice v hitparádě porazil Saida Berahina, jeho týmu to ovšem body nepřineslo.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

I na Rudého ďábla se dostalo. Marcus Rashford vyskočil na malém vápně nejvýš, trknul hlavou do míče přesně a Petr Čech na něj nedosáhl. Osmnáctiletý žolík při svém debutu v Premier League předvedl famózní výkon. Dva góly dal, na jeden přihrál a dotáhl Manchester United k výhře 3:2 nad Arsenalem.

Porotci však přidělili mladé senzaci kola až páté místo. O výhru nastala bitva ve vzájemném duelu West Bromwiche s Crystal Palace.

První trumf vynesli domácí. Sessegnon poslal dlouhý pas za obranu a Berahino míč z voleje poslal do sítě. Jak se později ukázalo, jeho parádní gól na 3:0 byl v zápase vítězný.

Hosté po přestávce utkání zdramatizovali, o obě branky se postaral Connor Wickham. Druhá byla nejhezčí. Po centru do šestnáctky se míč odrazil k němu, načež parádní nekompromisní ránou do horního rohu nedal Fosterovi žádnou šanci a řekl si o gól kola.

Který hráč dal podle vás ve 27. kole Premier League nejhezčí gól?
Marcus Rashford (Manchester United)
6,6 %
Danny Rose (Tottenham)
1,8 %
Michail Antonio (West Ham)
2,2 %
Saido Berahino (WBA)
10,3 %
Connor Wickham (Crystal Palace)
79,1 %
Celkem hlasovalo 543 čtenářů.

Reklama

Související témata: