Hlavní obsah

Nudná, nudná Chelsea! Také Drogba pohrdá fanoušky Arsenalu

Londýn

Fanoušci londýnského Arsenalu jsou v posledních dnech terčem pro smích. Po víkendové remíze 0:0 s Chelsea se do Gunners nejprve pustil kouč José Mourinho, teď si z nich utahují i samotní fotbalisté Blues. Pozdvižení na ostrovech vyvolalo video Didiera Drogby, který před dnešním duelem v Leicesteru na sociální sítě umístil „nudné“ hráče Chelsea, jak si při obědě hlavičkují.

Jak se baví hráči Chelsea?Video: Didier Drogba, Reuters

 
Článek

Fotbalisté Chelsea delší dobu čelí kritice za nezáživný fotbal. Fanoušci Kanonýrů se v závěru nedělního duelu (0:0) pustili do skandování „Nudná, nudná Chelsea" a z tohoto sloganu se v posledních dnech stal nečekaný hit, který plní stránky předních britských serverů.

Na pokřiky příznivců Arsenalu jako první reagoval kouč Blues José Mourinho, podle kterého je nuda být deset let bez titulu. A narážky na městského rivala si neodpustili ani hráči Chelsea, konkrétně útočník Didier Drogba. Část mužstva ve složení John Terry, Loic Rémy, Branislav Ivanovič, Thibaut Courtois, Eden Hazard a Jon Obi Mikel si během oběda hlavičkuje s míčem, který nakonec posledně jmenovaný nasměruje do koše. Útočník z Pobřeží slonoviny připsal k videu "Nudná, nudná Chelseaaaa!!!!!!"

Faktem zůstává, že často volená defenzivní taktika přináší své ovoce. Čtyři kola před koncem Premier League mají Blues v čele tabulky desetibodový náskok a k dobru dnešní dohrávku s Leicesterem. A jen stěží si lze představit, že by mužstvo Josého Mourinha během měsíce tak velký náskok prohospodařilo.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.