Hlavní obsah

Pogba odejde po vypršení smlouvy z Manchesteru United

Francouzský záložník Paul Pogba neprodlouží smlouvu v Manchesteru United a po necelých šesti letech opustí klub jako volný hráč. O odchodu fotbalového mistra světa z roku 2018 informoval šestý tým anglické ligy na klubovém webu.

Foto: Profimedia.cz

Francouzský fotbalista Paul Pogba je na odchodu z Manchesteru United.

Článek
Fotogalerie

Pogba v minulosti prošel akademií United, v roce 2012 ale zamířil do Juventusu, kde se z něj stal jeden z nejžádanějších středních záložníků. I proto si ho "Rudí ďáblové" stáhli v roce 2016 zpět a přestupovou sumou 105 milionů eur z něj tehdy udělali nejdražšího fotbalistu světa.

Devětadvacetiletý Francouz ale na Old Trafford získal pouze dvě trofeje, v sezoně 2016/17 ovládl Manchester Ligový pohár a Evropskou ligu. Od té doby slavný klub na úspěch čeká. Pogba za United odehrál 233 zápasů a vstřelil 39 gólů.

Pod novým koučem Erikem ten Hagem si nezahraje ani ofenzivní záložník Jesse Lingard. Anglický reprezentant nedokázal navázat na povedené hostování ve West Hamu a během uplynulé sezony se do základní sestavy United neprosadil. I devětadvacetiletý odchovanec Manchesteru odchází jako volný hráč.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články