Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Favoritem derby je Sparta. Šikanování jsme si s Kollerem vyříkali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejsledovanějším duelem 13. kola bude takřka jistě derby pražských „S“, které se odehraje v neděli od 19 hodin v Edenu. „Ty zápasy mají úplně jiné měřítko než normální ligové a já jsem se na to strašně těšil... a hele, normálně mám husí kůži,“ říká Horst Siegl v Přímáku na Sport.cz a ukazuje ruku s vyhrnutým rukávem košile.

Přímák s Horstem SieglemVideo: Sport.cz

 
Článek

Zatímco Slavia půjde do zápasu jako druhý tým tabulky před třetí Spartou, Letenští byli ve vzájemných kláních v minulé sezoně jednoznačně úspěšnější. Slavii zdolali ve dvou ze tří ligových soubojů a přes své vršovické rivaly postoupili také ve čtvrtfinále MOL Cupu.

„Myslím si, že Sparta trošku favoritem je, ale trošku to brzdí, že Slavia hraje doma,“ míní Siegl.

Nejvíce emocí zřejmě bude budit návrat Jana Kuchty na hřiště sešívaných a dá se očekávat, že přivítání místních fanoušků bude podobně nepříjemné, jako například v případě Nica Stanciua od fanoušků Sparty.

Ve fotbalovém studiu se také řeší Viktoria Plzeň, která vypadla v MOL Cupu s Hlučínem a na závěr přichází řeč na situaci Cristiana Ronalda v Manchesteru United.

Celý pořad si můžete přehrát nejen jako video, ale také v podcastové verzi.

Reklama