Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Na Slavii z principu nechodím. Chci věřit, že Sparta bude více kombinovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už v neděli od 19:00 se odehraje prestižní derby pražských „S“ ve Fortuna lize. V Přímáku na Sport.cz se o něm bavíme s někdejším obráncem Sparty a československé reprezentace Juliem Bielikem. „Těším se na to, budu se na to určitě dívat v televizi. Na Slavii z principu nechodím,“ odpovídá moderátorovi Aleši Svobodovi.

Přímák s Juliem BielikemVideo: Sport.cz

 
Článek

Bielik je jako sparťan optimistou. Letenští vyhráli poslední tři ligová klání, naposledy zdolali 5:2 Pardubice. „Sparta naznačila určité možnosti i kombinace, hlavně ten druhý gól, který dával po vypracování Kuchta do prázdné brány, to bylo vykombinované velice pěkně," chválí 60letý bývalý fotbalista.

„Chci věřit tomu, že takhle vstoupí a bude kombinovat na Slavii. Možná, že se blýská na lepší časy," říká s nadějí v hlase.

V Přímáku přichází řeč také na formu Plzně, vzpomíná se na Spartu v éře trenéra Václava Ježka, v níž Bielik patřil mezi opory mužstva, a na závěr se řeší cizinci ve Fortuna lize, především Brazilci.

Celý Přímák si můžete přehrát nejen jako video, ale také v podcastové verzi.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články