Hlavní obsah

Reprezentant v Premier League pod palbou kritiky. Jsi trapák, pouští se do něj fanoušci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn/Praha

Fotbalisté Brentfordu si ve 21. kole anglické Premier League poradili s Aston Villou 2:1. Jeden z hráčů hostujícího týmu ze zápasu odešel s pořádnou ostudou. Egyptský reprezentant Trézéquet předvedl herecký výkon hodný Oscara a od fanoušků dostává pořádnou sodu.

Foto: @DavidMunday815, Twitter

Egyptský reprezentant Trézéquet (vlevo) se stal na internetu terčem kritiky.

Článek

Záložník Aston Villy Trézéquet se dostal na hřiště až v 80. minutě, ale svým hereckým výstupem se výrazně zapsal do povědomí diváků. K incidentu došlo až v nastaveném čase, kdy se egyptský reprezentant pokoušel proniknout do pokutového území Brentfordu a snažil se přejít přes bránícího Samana Ghoddose.

Sedmadvacetiletý záložník chytil Ghoddose za dres a najednou se pohybem jako ze slavného sci-fi filmu Matrix teatrálně skácel k zemi. Přitom si zakrýval obličej, jako by do něj schytal pořádnou dělovku.

Íránský protihráč byl však z obliga, což naštěstí viděli i rozhodčí, kteří nezasáhli. Bez trestu však vyvázl i filmující Trézéquet, což se nelíbilo fanouškům na sociálních sítích, ti hráče označují za „trapáka."

V komentářích se nejčastěji objevují slova jako ostuda a ubohost. Tohle si opravdu Egypťan, který se v zápase představil poprvé po dlouhé absenci způsobené zraněním, za rámeček nedá.

Reklama

Související témata: