Hlavní obsah

Ronaldo je ufňukaný a nerespektuje fanoušky! Ikona Manchesteru United se pustila do hvězdného kanonýra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Newcastle/Praha

Hráči Manchesteru United odjeli ze hřiště Newcastlu, předposledního týmu tabulky anglické Premier League, s pouhým bodem za remízu 1:1 a to za ni ještě mohou být rádi. Bod jim zachránil až střídající Edison Cavani v 71. minutě. Klubová ikona Gary Neville se po zápase pustil do Cristiana Ronalda, který utekl ze hřiště, aniž by poděkoval fanouškům a během utkání prý příliš fňukal.

Foto: Lee Smith, Reuters

Cristiano Ronaldo a Bruno Fernandes po zápase s Newcastlem.

Článek

Podle bývalého anglického obránce a vítěze Ligy mistrů ze sezony 1998/99 Garyho Nevilla se Ronaldo chová příliš malicherně a na tým to má neblahý vliv. Během utkání s Newcastlem na něm byla patrná výrazná frustrace z toho, že na něj nemíří tolik přihrávek, jak by si asi představoval.

„Frfňal" prý i Bruno Fernandes. „Jsou to dva zkušení hráči, pro mladší spoluhráče musí být zničující, když se dva nejlepší hráči týmu na ně dívají, jako by nebyli dost dobří," řekl Neville. Chování těchto dvou hráčů mu prý vadí už nejméně dva měsíce. Neville přiznal, že Ronaldo v letošní sezoně tým několikrát podržel, ale musí být oporou i v těch nejtěžších chvílích, kdy ho spoluhráči potřebují.

Nelíbil se mu také Portugalcův útěk do útrob stadionu po skončení zápasu. „Utekl ve Watfordu, když všichni věděli, že trenér (Ole Gunnar Solskjær) dostane padáka. A v Norwichi. Dnes večer utekl znovu," poznamenal.

Podle něj je jedno, jak hrajete, ale na konci zápasu musíte vždy jít poděkovat fanouškům, kteří za vámi jeli, aby vás mohli podpořit. „Nemůžete takhle utéct, to nejde," dodal s tím, že jinak má Ronalda rád, ale tohle si líbit nenechá.

Hvězdný kanonýr, který má v letošní sezoně na kontě sedm gólů ze 14 zápasů, byl po utkání také terčem kritiky za zákrok v 57. minutě, kdy se snažil odklidit míč, ale zasáhl Frasera, který byl u balonu první. Ronaldo vyfasoval žlutou kartu, ale podle některých fanoušků měl vidět rovnou červenou.

Reklama

Související témata: