Hlavní obsah

Senzační přestup se nekoná. Ronaldo nabídku za miliardy odmítl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není žádným tajemstvím, že Cristiano Ronaldo není spokojený ve svém současném působišti v Manchesteru United, kam se s velkou pompou vrátil loni v srpnu z Juventusu. Tým z Old Trafford nezískal trofej, ani se nedostal do Ligy mistrů, což je zřejmě hlavním důvodem toho, že hvězdný Portugalec klub údajně požádal o možnost odejít. Okamžitě tak o něj vzrostl zájem napříč celým světem. Poslední nabídka přišla ze Saúdské Arábie za v přepočtu více jak 6 miliard korun!

Foto: Phil Noble, Reuters

Opustí Cristiano Ronaldo Old Trafford...?

Článek

Kolem Cristiana Ronalda je v posledních dnech pořádně rušno. V médiích proběhla informace o tom, že údajně požádal vedení Manchesteru United o možnost odejít. Eminentní zájem projevily Bayern Mnichov a Paris St. Germain, nejpravděpodobněji se pak jevil přestup do Chelsea. Nový kouč United Erik ten Hag však takové informace popřel.

Kluby napříč celým světem se přesto předhánějí v nabídkách, kterými chtějí hvězdného kanonýra oslnit. Do hry nyní vstoupil nečekaný hráč. Jeden z nejmenovaných saúdskoarabských klubů Ronaldovi udělal nabídku za 210 milionů liber, v přepočtu za více než 6 miliard korun, což je více, než kolik zaplatil United Juventusu. Manchester, s kterým má portugalský kanonýr smlouvu ještě na jeden rok, by inkasoval 30 milionů eur.

Ronaldo vynechal začátek přípravy v Thajsku, což nahrálo spekulacím o jeho odchodu. Nicméně Ten Hag řekl, že to bylo pouze z rodinných důvodů.

I kdyby nakonec došlo k tomu, že sedmatřicetiletý kanonýr Old Trafford opustí, do Saúdské Arábie, která už má v Premier League zaseknuté drápky díky Newcastlu, nepůjde. Ve čtvrtek před polednem se objevila zpráva, že Ronaldo lukrativní nabídku smetl ze stolu.

Reklama

Související témata: