Hlavní obsah

Škrtel vulgárně urazil Kloppa. Doufám, že si to přečte, šokoval slovenský kapitán

Praha

S trenérem Jürgenem Kloppem, který převzal fotbalisty Liverpoolu v průběhu uplynulé sezóny, si příliš nesedli. Martin Škrtel přestal pod uznávaným německým stratégem pravidelně nastupovat, příležitost místo něj dostávali jiní. Pochopitelně, že z toho byl slovenský obránce frustrovaný, po návratu z mistrovství Evropy ale pořádně přestřelil. Kloppa nazval na sociální síti ko*otem.

Foto: Carl Recine, Reuters

Martin Škrtel v dresu Slovenska na fotbalovém mistrovství Evropy.

Článek
Fotogalerie

Škrtelův kamarád s přezdívkou „pharrelski" si na svůj účet na Instagramu umístil fotku s kapitánem slovenské fotbalové reprezentace. V komentáři stálo, že „Škrto je velký pán". Jeden z hashtagů pak zněl „KloppJeKKT".

Škrtelova reakce? Právě na výše zmíněný hashtag namířil šipku s textem „TOP", což doprovodil několika smajlíky. Když mu pak „pharrelski" odepsal, že snad si to Jürgen Klopp nepřečte, Škrtel odpověděl: „Doufám, že ano".

Vzájemná konverzace sice byla následně smazána, fanoušci si jí ale všimli a uložili si ji. A vcelku pochopitelně reakci slovenského středního obránce odsuzují. „Ať už figuruješ v Jürgenových plánech, nebo ne, myslím si, že takto by se profesionální fotbalista o svém trenérovi vyjadřovat neměl," napsal jeden z nich.

Škrtel má sice s Reds, ze které nastupoval osm sezón, platnou smlouvu až do června 2018, po tomto extempore je ale takřka vyloučené, že by v klubu pokračoval. Liverpool se jej chtěl zbavit i tak. Zamířit by měl nejspíš do tureckého Fenerbahce Istanbul, které je za jednatřicetiletého hráče připravené zaplatit požadovaných 5,5 miliónu liber.

Reklama