Hlavní obsah

To je bizár! Rozhodčí prosil Özila o autogram na žlutou kartu

Singapur

Po zpackaném světovém šampionátu, citlivé kauze okolo setkání s tureckým prezidentem a konci v německé reprezentaci mohl přijít Mesut Özil konečně na jiné myšlenky. Hvězda Arsenalu Mesut Özil nejenže načal gólem kanonádu v přípravném duelu proti Paris St. Germain, ale před samotným zápasem zažil navíc kuriózní situaci.

Foto: Edgar Su, Reuters

Hvězda Arsenalu Mesut Özil v přípravném duelu proti PSG.

Článek

Když už se v Singapuru chystaly oba týmy vyjít z útrob stadiónu na trávník a Özil coby kapitán svíral v rukou vlajku Arsenalu, přistoupil k němu rozhodčí s velmi neobvyklou prosbou. Požádal o autogram na žlutou kartu, kterou měl připravenou pro zápas.

Německý špílmachr tureckého původu byl nejprve žádostí trochu zaskočen, ale pak se s úsměvem na rtech podepsal. Jeho spoluhráč Hector Bellerin pak obrázky z kuriózního okamžiku zveřejnil na svém twitterovém účtu.

Özila možná úsměvný zážitek dobře naladil, protože už ve třinácté minutě překonal brankáře PSG Gianluigiho Buffona. Jeho tým pak přejel oslabené PSG 5:1.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.