Hlavní obsah

Tragédie ho vyřadila ze hry. Truchlící Ronaldo bude United chybět

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dalo se to čekat. Truchlící Cristiano Ronaldo, jenž v pondělí oznámil úmrtí narozeného syna, bude svému Manchesteru United v úterním ligovém šlágru v Liverpoolu chybět. Klub to potvrdil ve svém prohlášení.

Foto: Phil Noble, Reuters

Cristiano Ronaldo bude v duelu s Liverpoolem chybět.

Článek

„Rodina je důležitější než všechno ostatní a Ronaldo je nyní oporou pro své nejbližší v tomto nesmírně těžkém čase. Tímto potvrzujeme, že nebude hrát v zápase s Liverpoolem na Anfieldu. Zároveň zdůrazňujeme přání rodiny o respektování soukromí," stojí v prohlášení.

Hvězdný Portugalec oznámil spolu se svojí partnerku Georginou Rodrígesovou smutnou zprávu v pondělí večer. „S hlubokým smutkem oznamujeme, že náš novorozený syn zemřel. Je to největší bolest, jakou rodič může cítit," napsali na Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Spoluhráči a celý fotbalový svět zahrnují slavného fotbalistu slovy podpory a soustrasti.

Na dálku mají sounáležitost vyjádřit dokonce i fanoušci Liverpoolu během večerního zápasu. Podle listu Daily Star plánují v sedmé minutě utkání (odkaz na číslo 7, které Ronaldo nosí) spustit minutu trvající mohutný aplaus. "V případech lidské tragédie jde klubová rivalita stranou," uvedli zástupci liverpoolského fanclubu.

United v neúplné tabulce patří páté místo, Liverpool je druhý o bod za dalším manchesterským týmem a obhájcem titulu City.

Reklama

Související témata: