Hlavní obsah

Trefa přímo do černého! Nejdražší hráč světa našel disciplínu, v níž konečně zářil

Manchester

Stál tři miliardy, tak to prostě s míčem umí. O tom nepochybujte. Paul Pogba, hvězda fotbalového Manchesteru United, to ukázala na tréninku školákům. Francouz zazářil v hodně netradiční disciplíně, míčem se trefil do středu terče. „Jako malý jsem snil o tom, že budu fotbalistou a budu příkladem pro děti," zářil Pogba.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Paul Pogba z Manchesteru United

Článek

Střelecky se v dresu United mladý hráč moc neprosadil, ale teď ukázal, že s přesností zakončení nemá problém. Stačí mu nabídnout jen trochu větší terč než je fotbalová branka. Pogba se na tréninku se školáky v rámci akce nadace Manchesteru United bavil tím, že společně trefovali míčem zvětšený terč na šipky. Tenhle sport je na Ostrovech také nesmírně populární.

Malí kluci svůj idol hltali. A co teprve, když míč trefil přesně do středu terče. To byl za hvězdu. „Všichni kluci byli dobří. V jejich věku to byl hodně těžký úkol," povzbudil Pogba mladíky v jejich fotbalovém snažení.

Sám také hned do středu terče nezamířil. „Pokusím se to vylepšit," slíbil. A když se za chvíli míč přilepil přesně doprostřed, spokojeně ohlásil: „Hotovo!!

Pogba zářil spokojeností i bez toho, že se mu povedla parádní rána. „Hlavní je dělat takové věci, aby byly šťastné děti," tvrdil. „O tomhle jsem vždycky snil."

Reklama

Související témata: