Hlavní obsah

Trenér Sportingu Amorim popřel, že už se dohodl s Liverpoolem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trenér fotbalistů Sportingu Lisabon Rubén Amorim podle německé agentury SID popřel, že už se domluvil s Liverpoolem na svém letním příchodu, jak v tomto týdnu uvedla některá britská média. Podle nich má Portugalec se slavným anglickým klubem ústní dohodu, že na Anfieldu podepíše tříletou smlouvu a od léta nahradí odcházejícího Němce Jürgena Kloppa.

Foto: Pedro Nunes, Reuters

Trenér Sportingu Rubén Amorim popřel, že se domluvil s Liverpoolem

Článek

„Nedošlo k žádným rozhovorům, a už vůbec ne k dohodě. Všichni v klubu se soustředíme jen na to, abychom se se Sportingem stali mistry. Jako vždy se koncentruju jen na svůj klub. A dál k tomu nemám co říct,“ citovala SID Amorima.

Devětatřicetiletý Amorim vede Sporting od roku 2020. Hned v první sezoně s ním vyhrál portugalskou ligu, nyní jeho svěřenci vedou tabulku o čtyři body před Benficou. Se Sportingem má Amorim kontrakt do roku 2026, svoje setrvání ale nedávno podmínil ziskem titulu.

Klopp už v lednu oznámil, že z Liverpoolu po sezoně po devíti letech odejde. S týmem získal řadu trofejí včetně titulu v anglické lize a Lize mistrů. Nyní jsou Reds v Premier League na druhém místě, za vedoucím Arsenalem zaostávají jen o skóre.

Reklama