Hlavní obsah

Už jsem se rozhodl, hlásí Hazard. Real je připraven zaplatit za hvězdu sto milionů eur

Londýn/Praha

O tom, zda v létě Eden Hazard přestoupí do Realu Madrid, nebo zda zůstane v Chelsea, se vedou sáhodlouhé debaty už týdny. Sám hráč ale dosud nikdy nevystoupil s veřejným vyjádřením na téma svého případného přestupu. Až do nynějška. „Už jsem se rozhodl,“ hlásí belgická hvězda.

Foto: Hannah Mckay, Reuters

Blíží se Hazardův konec v Chelsea?

Článek

Eden Hazard dosud tvrdil, že se chce soustředit jen na hru a veřejně se ke svému případnému přestupu nevyjadřoval. Po závěrečném zápase letošního ročníku Premier League ale poprvé promluvil.

„Ano, už jsem se rozhodl, ale není to jen o mně," cituje Hazard server Marca. „Chtěl jsem, aby to bylo vyjasněno už dřív? Ano, to jsem chtěl, ale nestalo se tak. Čekám stejně jako čekají média a fanoušci," pokračuje Belgičan, který uvedl, že své rozhodnutí učinil už před několika týdny.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Manažer Blues Maurizio Sarri doufá, že Eden Hazard v Chelsea zůstane.

K situaci kolem hvězdného záložníka se vyjádřil i Maurizio Sarri, manažer Chelsea. „Hraje v Chelsea už sedm sezon, snaží se v každém zápase odevzdat to nejlepší ze sebe a přišel čas respektovat jeho rozhodnutí," naznačuje Ital Hazardův možný odchod. Vzápětí ale dodává: „Ale doufám, že s námi zůstane."

Ačkoli se Hazard sám přesně nevyjádřil, jak se rozhodnul, mnoho fanoušků bere jeho slova jako jasný signál odchodu. Tyto spekulace potvrzuje i fakt, že Real Madrid se podle L'Equipe chystá oznámit příchod Edena Hazarda po finále Evropské Ligy. Za přestup by měl španělský celek zaplatit neuvěřitelných sto milionů eur.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články