Hlavní obsah

V Chelsea jsem zažil nejhorší okamžiky kariéry, přiznal Torres po triumfu v Lize mistrů

Madrid

Španělský útočník Fernando Torres po vítězství ve fotbalové Lize mistrů uvedl, že v Chelsea zažil nejhorší okamžiky v kariéře. Mistr světa a Evropy není spokojený se svou pozicí náhradníka v londýnském týmu a chce si svou budoucnost před novou sezónou vyjasnit.

Foto: Kirsty Wigglesworth, ČTK/AP

Fernando Torres si v dresu Chelsea moc radosti neužil

Článek

"V téhle sezóně jsem zažil věci, které jsem ještě v životě nezažil. Měl jsem pocit, že se ke mně chovali jinak, než jsem očekával, a jinak, než jsme se dohodli předtím, než mě podepsali," uvedl Torres pro španělský deník As.

Posledním z řady zklamání pro Torrese bylo, když se nevešel do základní sestavy pro sobotní finále LM proti Bayernu Mnichov, do něhož naskočil až v 84. minutě. "To bylo zřejmě největší zklamání mého života," řekl osmadvacetiletý Španěl.

"Po sezóně si budeme muset promluvit, co se mnou bude, protože tyhle momenty, co jsem tu zažil, už nechci nikdy v životě prožít. Tohle není role pro mě," dodal Torres, jenž do Chelsea přišel loni v lednu z Liverpoolu za 50 miliónů liber a za půldruhého roku vstřelil 12 gólů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.