Hlavní obsah

Vyhoďte ho! Fotbalista slavil gól soupeře a fanoušci zuří

Nottingham/Praha

Ten hráč snad zešílel? Nezvyklý obrázek zaskočil diváky během utkání druhé anglické ligy mezi Sheffieldem Wednesday a domácím Nottinghamem. Hostující obránce Moses Odubajo si u fanoušků hodně zavařil. Místo toho, aby zpytoval svědomí po obdrženém gólu, kamarádsky se poplácával s jeho autorem. Reakce příznivců Sheffieldu na sebe nenechala dlouho čekat.

Foto: Sport.cz

Fotbalista Sheffieldu Wednesday Moses Odubajo

Článek

Odubajo se nepředvedl během úterního zápasu zrovna v nejlepším světle. Fanoušci Sheffieldu museli překousnout porážku 0:2 a k tomu všemu v televizi viděli, jak to sedmadvacetiletý anglický obránce má "na párku".

Odubajo v 87. minutě duelu za stavu 0:1 ulehčil domácím vstřelení branky svou pasivitou. Aby toho nebylo málo, následně si s autorem gólu Lewisem Grabbanem s úsměvem na rtech ještě kamarádsky plácl. Fanoušci Sheffieldu jsou z jeho počínání pochopitelně vytočení a volají po jeho okamžitém vyhazovu z klubu.

„Okamžitě toho šaška vyhoďte, jak může oslavovat gól soupeře?" ptá se jeden z nich. „Být fanouškem Sheffieldu, tak jsem vzteky bez sebe. Tohle by měl být jeho konec, tady není o čem," přidává se další. Negativních reakcí je pochopitelně mnohem víc a častou jsou i velmi vulgární.

Sám fotbalista si svou chybu záhy uvědomil a hned po skončení utkání přispěchal s vysvětlením, ve kterém podivnou gratulaci soupeři popřel. „Ztráta bodů je pro mě i celý tým frustrující. Nikdy bych si ale se soupeřem neplácl poté, co vstřelil gól," napsal na Twitter. Co ale jeho gesto mělo znamenat, to nevysvětlil.

Reklama

Související témata: