Hlavní obsah

Anglie se baví. Ronaldo v přímém přenosu totálně ignoroval anglickou legendu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do pondělního šlágru proti Liverpoolu šel až jako náhradník, ale ještě před startem samotného zápasu se jeden z nejlepších fotbalistů historie Cristiano Ronaldo postaral o pozdvižení. Hráč Manchesteru United škodolibě pobavil Anglii tím, jak naprosto ignoroval někdejšího soupeře a nyní televizního experta Jamieho Carraghera.

Foto: Phil Noble, Reuters

Cristiano Ronaldo během zápasu s Liverpoolem.

Článek

Ronaldo si během rozcvičování na Old Trafford odběhl k postranní čáře, aby se pozdravil s bývalými spoluhráči a současnými televizními kritiky stanice Sky Sports Garrym Nevillem a Royem Keanem.

Zatímco s někdejšími ikonami United se vřele objal, bývalého soupeře z Liverpoolu a hlasitého kritika CR7 Carraghera obešel a vůbec nereagoval na nastražený mikrofon.

„Pěkně jste si popovídali, Jamie," dobíral si Carraghera moderátor David Jones. „Totálně mě ignoroval," smál se Carragher. „Jako většina lidí," dodal Jones.

Ten se ještě snažil získat Ronalda na krátké předzápasové interview. Můžeš k nám na slovíčko? Asi ne, co? Možná později," pronesl Jones směrem k odbíhajícímu Portugalci a sám se své marné snaze zasmál. „Rád jsem tě viděl, Cristiano," podotkl vedle stojící Keane.

Po zápase, v němž do té doby marný Manchester United nad Liverpoolem zvítězil 2:1, si Carragher posteskl.

„Špatná noc od začátku do konce. Ignoroval mě můj dobrý kámoš Ronaldo a Man United ukázal proti Liverpoolu kvalitu a bojovnost," žehrala nad nepovedeným večerem legenda Reds.

Reklama