Hlavní obsah

Živo na Old Trafford! Ronaldo netrénoval, blíží se příchod hvězdné posily

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester United by mohl v nejbližších dnech potvrdit první letní posilu. Do týmu „Rudých ďáblů“ má podle britských médií namířeno třicetiletý záložník Christian Eriksen. Dánský reprezentant údajně s přestupem souhlasil, na Old Trafford pro něj bude připravena tříletá smlouva. Kabinu ale pravděpodobně opustí Cristiano Ronaldo, který se z pondělního tréninku před novou sezonou omluvil.

Foto: www.manchesterunited.com

Nový trenér Manchesteru United Erik ten Hag během představení.

Článek

Tak dlouho fanoušci Manchesteru United volali po posile, až se možná skutečně dočkají. Britská média totiž informují o tom, že na Old Trafford má namířeno zkušený záložník Christian Eriksen. Dánský reprezentant již podle ostrovních médií mluvil s novým trenérem „Rudých ďáblů" Erikem ten Hagem a došlo k předběžné dohodě.

Třicetiletý kreativní hráč, který je aktuálně bez smlouvy, by měl v novém působišti podepsat tříletý kontrakt. Eriksen by měl brzy absolvovat nezbytnou lékařskou prohlídku a pokud vše klapne, angažmá v Manchesteru United stvrdí podpisem.

O dánského reprezentanta, který poslední čtyři měsíce strávil v dresu Brentfordu, byl zájem ze všech koutů Evropy. O jeho služby se například hlásil i již zmíněný Brentford, ve kterém si Eriksen během jedenácti ligových duelů připsal jednu branku a čtyři asistence.

Pro Eriksena by nebylo trénování pod nizozemským koučem Erikem ten Hagem první zkušeností. Rodák z Middelfartu se pod zkušeným lodivodem připravoval již v době, kdy se po hrozivém kolapsu na EURO 2020 vracel zpět na fotbalový pažit. Tehdy se ale s Interem Milán dohodl na rozvázání smlouvy.

Příchod dánského šikuly by nemusel být jediným přírůstkem loňského šestého nejlepšího celku Premier League. Blízko je údajně podpis levého obránce Feyenoordu Tyrella Malacii, který by měl na Ostrovech uzavřít pětiletou smlouvu.

V posledních dnech je navíc velmi živo ohledně Cristiana Ronalda. Hvězdný Portugalec nejprve překvapil vedení tím, že požádal podle některých médií o možnost odejít z klubu. Pětinásobnému vítězi Zlatého míče údajně vadí, že si na Old Trafford nezahraje Ligu mistrů. Teď pro změnu vyšlo najevo, že se legendární CR7 z rodinných důvodů nedostavil na pondělní trénink Manchesteru United a fanoušci spekulují, zda se v klubu ještě vůbec objeví.

Reklama