Hlavní obsah

První zájemce o Cristiana Ronalda! Manchester United s odpovědí neváhal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zůstane Cristiano Ronaldo v Manchesteru United? Situace kolem portugalské hvězdy je pořádně zamotaná. List The Sun zveřejnil zprávu, že vedení z Old Trafford dalo jasně najevo, že jej neprodá konkurentovi z Chelsea, když projevil zájem. Na druhou stranu však Rudí ďáblové nepopřeli informace, že by hráč měl zájem z klubu odejít.

Foto: Laurent Gillieron, ČTK/AP

Blíží se Ronaldův konec v Manchesteru United?

Článek

Už v sobotu létaly v médiích zprávy o tom, že sedmatřicetiletý Ronaldo požádal vedení United, aby dalo zelenou případnému přestupu. O služby hráče se měla okamžitě zajímat Chelsea, tu opustil Romelu Lukaku a ráda by získala do ofenzivy jiné eso. Jenže podle britských médií Manchester United bez váhání tuto možnost odmítl.

Ronaldo se ještě nevrátil do Carringtonu k přípravě s United, údajně je ale nešťastný z vyhlídky, že si po dlouhých letech nezahraje Ligu mistrů. A podle médií ani nevěří, že by Manchester United měl být schopen vybojovat titul v Premier League. Nic na tom nezměnil ani příchod Erika ten Haga na lavičku Rudých ďáblů.

Portugalské zdroje tvrdí, že Ronaldo, kterému zbývá dvanáct měsíců do konce smlouvy plus roční opce, nepožadoval přestup a ani to nemá v úmyslu. United ale odmítají popřít, že chce pryč. Legendární CR7 je přesvědčený o tom, že může hrát na nejvyšší úrovni do čtyřiceti let a rád by zářil i v Lize mistrů. Jak vážný je jeho zájem změnit dres ukážou až následující dny, že bude kolem Portugalce živo, to je ale jasné už dnes.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články