Hlavní obsah

Spartak Moskva si vystřelil ze směšné nabídky Bayernu za Maného

Zájem Bayernu Mnichov o křídelníka Liverpoolu Sadia Maného roste. To se však nedá říct o nabídkách německého giganta. Vedení bavorského celku se údajně snažilo anglický klub svést 30 miliony eury. Z naivity Bayernu si na sociálních sítích udělal srandu ruský Spartak Moskva.

Foto: Liverpool FC, Twitter

Sadio Mané má podle Liverpoolu hodnotu 50 milionů eur.

Článek

Třicetimilionová nabídka, již Bayern poslal na Ostrovy, byla dle britských médií rozdělena na dvě části. Třiadvacet milionů předem a dalších sedm v bonusech. Celou částku by Liverpool obdržel pouze v případě, že by Bavořané vyhráli třikrát po sobě Ligu mistrů a zároveň Mané získal Zlatý míč.

Tyto zprávy neunikly PR týmu Spartaku Moskva, který si z celé situace vystřelil a napsal z perspektivy vedení Bayernu parodický dopis. „Chtěli bychom získat vašeho hráče Alexandra Soboleva," začíná psaní týkající se útočníka a jedné z největších hvězd ruského klubu.

„Předem vám nabízíme 1000 euro s následujícími bonusy: 10 milionů eur, pokud Bayern vyhraje Eurovizi. 15 milionů eur, pokud Manchester United vyhraje trofej. 20 milionů eur, pokud Lionel Messi přestoupí do Realu Madrid. S pozdravem, FC Bayern Mnichov."

Celý dopis zakončil falešný podpis, který vypadá, jako by byl „naškrábaný" dítětem.

Finalista Ligy mistrů Liverpool údajně žádá minimálně 50 miliónů eur, zatímco webový portál Transfermarkt, zaměřený na přestupy, tvrdí, že hodnota afrického ostrostřelce je až 80 miliónů.

Reklama

Související témata: