Hlavní obsah

Fotbalisté mohou na Euru bydlet kousek od domova, skončí v Jelení Hoře?

PRAHA

Ze tří možností vybírají šéfové české reprezentace ideální místo, kde budou fotbalisté ubytováni během červnového Eura. Středeční prohlídka v dějišti šampionátu, které se zúčastnili trenér Michal Bílek, manažer Vladimír Šmicer a vedoucí Jaroslav Dudl, ještě definitivní rozhodnutí nepřinesla.

Foto: Miroslav Navara, Právo

Jelení Hora je malebné polské městečko kousek od hranic s Českem.

Článek

První hotel si činovníci prošli v Jelení Hoře, která je nejblíže českým hranicím. "Dále jsme si prohlédli zařízení ve městečku Trzebnica, které leží asi dvacet kilometrů od Vratislavi, a také přímo v dějišti našich tří zápasů jsme navštívili jeden hotel," uvedl na webu asociace Šmicer.

"Jsou to tři rozdílná zařízení a každé má něco do sebe. Máme tedy základní představu a ještě v klidu zvážíme, co bude ideální. Ve druhé polovině příštího týdne bychom chtěli mít jasno," dodal reprezentační manažer.

Jelení Hora leží na polské straně Krkonoš, například od Harrachova je vzdálená pouhých 30 kilometrů. Do Vratislavi je to z ní ale více než 100 kilometrů a na rozdíl od dvou zbývajících destinací by tým musel den před utkáním cestovat do tranzitního hotelu. V obou dalších případech by mohli fotbalisté zůstat po celou dobu bojů v základní skupině na jednom místě.

Reklama

Související témata: