Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Pro spoustu fanoušků bylo překvapením, že jsme jen nebránili, myslí si Němeček

Proč se české fotbalové reprezentaci opět nepovedlo postoupit na mistrovství světa? A jaký výkon ve čtvrtek večer na půdě Švédska tým kouče Jaroslava Šilhavého předvedl? Přesně to v pátečním pořadu Přímák, který se na Sport.cz věnuje aktuálnímu dění ve fotbale, hodnotil Václav Němeček, bývalý reprezentant a kapitán pražské Sparty.

V pořadu Přímák, který se na Sport.cz věnuje aktuálnímu dění ve fotbale, hodnotil výkon národního týmu ve Švédsku Václav Němeček, bývalý reprezentant a kapitán pražské Sparty.Video: Sport.cz

 
Článek

Na dálku se do studia Sport.cz připojil také fotbalista Matěj Chaluš, který ve Švédsku působí. Spolu s Němečkem se vyjadřoval k neobvyklému rozestavení českého týmu, stejně jako výkonu české defenzivy, která v improvizovaném složení pustila Seveřany k první střele na bránu až v 79. minutě. „Český tým do defenzivy dobře fungoval, nebyla tam znát nějaká absence," vypozoroval stoper švédského Malmö.

A řeč přišla také na senzační vyřazení Itálie, která na svém hřišti podlehla Severní Makedonii 0:1 a podruhé v řadě tak bude na světovém šampionátu chybět.

Reklama