Hlavní obsah

Žádné sektory, fanoušci české reprezentace mohou na stadionech v USA kamkoliv

Praha

Březnové přípravné zápasy české fotbalové reprezentace proti Mexiku a Hondurasu se blíží. Organizátoři obou utkání ve Spojených státech amerických zveřejnili podrobnosti o prodeji vstupenek, které si mohou pořídit i fanoušci českého týmu. Mužstvo čekají v USA zápasy proti Mexiku (26. března v Charlotte) a proti Hondurasu (29. března v Miami). Samostatný sektor nebudou mít čeští fanoušci vyhrazený ani v jednom utkání a lístky si mohou pořídit kamkoliv.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ondřej Čelůstka jásá poté, co dal gól Kosovu, za ním Zdeněk Ondrášek.

Článek

Vstupenky budou podle informací od organizátorů k dostání přímo na místě před zápasy, pokud nebude vyprodáno.

V Charlotte proti Mexiku se bude hrát na stadionu pro 75 tisíc diváků. V minulosti tu kromě mexické reprezentace nastoupily například Liverpool, Bayern Mnichov, AC Milán, Borussia Dortmund, Chelsea, Arsenal nebo Paris St. Germain. Vstupenky v deseti cenových kategoriích vyjdou na 37,54 až 273,49 dolarů.

V Miami proti Hondurasu je připravená aréna pro 18 tisíc fanoušků. Nový stadion Interu Miami se otevře jen pár dnů před utkáním českého týmu. Vstupenky budou stát od 35 do 120 dolarů.

Zápasy v USA jsou jediným jarním testem českého týmu před mistrovstvím Evropy. Příště už se reprezentace sejde až na přelomu května a června, kdy odletí na krátké zahraniční soustředění. V rámci něj odehraje přípravné zápasy v Itálii (4. června v Boloni) a proti Rakousku (7. června v Praze).

Na EURO čekají tým kouče Šilhavého v základní skupině tři soupeři: vítěz play off Ligy národů C (15. června, Glasgow), Chorvatsko (19. června, Glasgow) a Anglie (23. června, Wembley).

Reklama

Související témata: