Hlavní obsah

Režisér Vojta Nouzák doufá v hvězdné posily - oblékne dres Primy Marek Jankulovski nebo Franz Straka?

Praha

Úvodní zápasy 3. ligy divize B odhalily adepty postupu. Skvělý vstup do turnaje má za sebou Czech Sport Travel pod taktovkou Václava Šťastného, který do týmu přitáhl i bývalého hráče Sparty a Mladé Boleslavi Tomáše Poláčka. Ten přispěl čtyřmi góly do střeleckého rance čítajícího celkem 31 vstřelených branek do sítě soupeřů.

Foto: I.S.C. Sports

Režisér Vojta Nouzák nezapře svou sešívanou lásku ani v dresu FTV Prima. Setká se v něm příště s Markem Jankulovskim?

Článek

Svoje úvodní vystoupení v PRE Golden Tour má za sebou také FTV Prima. „Zatím je to těžké, dali jsme dohromady partu kluků, kteří spolu nechodí kopat, takže se zatím oťukáváme. První cíl je nebýt úplně poslední, bude to o fyzičce a asi budeme muset trochu posílit,“ říká režisér Vojta Nouzák, který se na futsalové palubovce kvůli bolavým kolenům představil po dlouhých letech. „Kolena zatím drží, zato ta fyzička... Břicho by potřebovalo trochu shodit, ale když teď máme před sebou pět hracích dnů, tak by se to mělo povést. Ale zatím mě to baví, hodně jsem se těšil, tak snad přijdou i výsledky," věří.

To by se mohlo podařit, protože Prima plánuje zvučné posily: „Budu se snažit, aby nám kluci pomohli - za 14 dní začíná Liga mistrů a ve studiu opět bude Marek Jankulovski, zkusím do týmu zapojit také moderátory Libora Boučka a Radka Šilhána a nemůžu zapomenout na Frantu Straku. Věřím, že nám alespoň párkrát pomůžou, ale zatím to potvrzené nemám,“ shrnuje vyhlédnuté posily Vojta Nouzák.

Dobrou výchozí pozici pro další boje ve 3. lize si vypracoval nováček QUIX, který podlehl pouze lídrovi a drží třetí příčku za Magistrátem hl. m. Prahy, který s omlazenou sestavou ztratil body pouze se čtvrtým Kapschem. Nováčkovskou daň pak zaplatil tenisový tým LTC Podolí, dle slov kapitána Jana Linharta ale „není všem dnům konec a příště představíme silnější výběr, už víme, jak to tady chodí."

Pokračování 3. ligy PRE Golden Tour je na programu již v sobotu 8.2. v Aréně Sparty na Podvinném mlýně.

Reklama

  Bayern - Real Madrid dnes 21 : 00
20240430T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Real Madrid
Bayern vs. Real Madrid
Bayern
Real Madrid