Hlavní obsah

Ronaldo zářil. Dal parádní gól a pak ukázal, že není sobec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dal parádní gól a taky ukázal, že ne všechno se musí točit jen kolem něj. Fotbalový útočník Cristiano Ronaldo dvěma brankami pomohl an-Nasru k výhře 3:1 v semifinále saúdskoarabského poháru nad Al-Khaleej a taky přenechal penaltu spoluhráči.

Foto: Stringer, Reuters

Cristiano Ronaldo (druhý zprava) se raduje se spoluhráči z gólu v saúdskoarabském poháru.

Článek

Portugalský fenomenální hráč opět předvedl, že pořád umí sázet působivé góly. Za bezbrankového stavu jeho spoluhráč dobře napadal soupeře a zblokoval přihrávku gólmana, který byl v tu chvíli mimo bránu.

Míč skákal k rohu velkého vápna, kam k němu nejrychleji přiběhl Ronaldo a z otočky ho pěkně a přesně poslal do sítě. Soupeři se marně vraceli.

Když poté dostal an-Nasr výhodu pokutového kopu, asi každý by čekal, že si ho vezme na starost zase Ronaldo. Hvězdný Portugalec však míč kamarádsky přenechal Sadiu Manému a před penaltou ho hlasitě povzbudil. Mané uspěl a zvýšil na 2:0.

Povedený večer korunoval Ronaldo ještě gólem na 3:0, soupeř už jen snížil. Do finále jde parta kolem devětatřicetiletého Portugalce.

  1 : 1 Zlín - Č. Budějovice 1 : 1 dohráno
20240516T17 : 00:00+0200
Zlín vs. Č. Budějovice
Zlín vs. Č. Budějovice
Zlín
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.