Hlavní obsah

Chelsea má dost peněz. Láká ji slovenské eso, které zažilo ostudu a je zraněné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostuda, zranění, ale možná i velký přestup. Slovenské fotbalové eso zažívá poněkud hektičtější dny. Velký zájem Chelsea o Milana Škriniara připomíná Daily Mail. Ale spolehlivý pilíř obrany Interu Milán by chtěli i na další prestižní anglické adrese - v Tottenhamu. Sedmadvacetiletý zadák však aktuálně řeší i zranění, které utrpěl při velké reprezentační ostudě, prohře s Kazachstánem.

Foto: Novak Djurovic, Reuters

Slovenští reprezentantni Milan Škriniar, Stanislav Lobotka a rozhodčí Stephanie Frappartová při utkání s Běloruskem.

Článek

Nový majitel Chelsea Todd Boehly je připraven poskytnout kouči Thomasi Tuchelovi 200 milionů liber na transakce na přestupovém trhu, píše Daily Mail. Třeba i na Škriniara, i když web připomíná, že se zatím výrazně liší představy Chelsea a Interu o ceně hráče.

Ten navíc teď má i jiné starosti. V závěru prvního poločasu utkání Ligy národů s Kazachstánem byl pro zranění střídán.

Mohlo k němu pak doléhat běsnění slovenských médií po prohře 0:1 i zprávy o konci trenéra Štefana Tarkoviče, ale spíše než se zemětřesením kolem národního týmu si dělal hlavu ze zdravotního stavu. Rozhodně nebude hrát další zápasy Ligy národů v Ázerbájdžánu a Kazachstánu.

Vyšetření ukázalo, že Škriniar má zraněný zadní stehenní sval. Léčba má pokračovat v Miláně.

Středem pozornosti Chelsea je podle Daily Mail také barcelonský Ousman Dembélé a Matthijs de Ligt z Juventusu.

Reklama