Hlavní obsah

Římští chuligáni napadli kapitána Lazia, když vedl děti do školky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kapitán Lazia Ciro Immobile uvedl, že ho dnes ráno napadli fanoušci římského klubu před školkou, kam doprovázel čtyřletého syna a manželku. Informovala o tom agentura ANSA.

Foto: Profimedia.cz

Ciro Immobile má s chuligány Lazia problém.

Článek

Čtyřiatřicetiletý italský fotbalista míní, že incident je důsledkem nenávistné atmosféry, která se šíří na sociálních sítích během současné výsledkové krize úřadujícího vicemistra Serie A.

Na špatné výsledky doplatil ve středu odvoláním kouč Maurizio Sarri, za kterým Immobile stál.

„Společně jsme bojovali, radovali se a dosáhli mnoha úspěchů. Chci se rozloučit a poděkovat. Díky, pane,“ uvedl kapitán Biancocelesti na Instagramu.

Italský mistr Evropy uvedl, že podá trestní oznámení na osoby, které jsou za pomluvy a fyzické i slovní útoky odpovědné.

Lazio prohrálo pět z posledních šesti zápasů a v tabulce italské ligy mu patří deváté místo s odstupem sedmi bodů na pohárové příčky. V Lize mistrů Římané vypadli v osmifinále s Bayernem Mnichov.

Podle médií by měl Sarriho na lavičce nahradit Chorvat Igor Tudor, kteří dříve vedl Udine, Veronu a naposledy Marseille.

Reklama

Související témata: