Hlavní obsah

Juventus - Boloňa 1:1Juventus v italské lize opět selhal, k výhře nepomohly ani dvě červené karty pro soupeře

Aktualizováno

Fotbalisté FC Turín inkasovali v nastavení a v 33. kole italské ligy nakonec remizovali na hřišti římského Lazia 1:1. Za hosty hrál od 51. minuty český reprezentant David Zima. Další turínský celek Juventus doma s Boloňou rovněž uhrál nerozhodný výsledek 1:1 a ztratil body podruhé za poslední tři kola. V nastavení, v němž hosté dohrávali bez dvou vyloučených hráčů, mu alespoň bod zachránil Dušan Vlahovič.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Paulo Dybala z Juventusu

Článek

Jednadvacetiletý stoper Zima na rozdíl od minulého kola s AC Milán začal na lavičce. Pět minut po jeho příchodu na hřiště Pellegri hlavou po rohovém kopu poslal Turín do vedení. V nastavení ale zařídil dělbu bodů nejlepší střelec soutěže Immobile, který dal už 25. gól v sezoně. Turín zůstal jedenáctý, Lazio šesté.

Boloňa šla do vedení v 52. minutě zásluhou Arnautovice. V 84. minutě ale hosté přišli rovnou o dva fotbalisty. Rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů nejprve k překvapení hráčů Boloně vyloučil Soumaora za faul na Moratu a vzápětí za protesty i Medela. Domácí čtvrtý tým tabulky vyvinul značný tlak a v osmiminutovém nastavení Vlahovič srovnal. Srbský útočník nadále zaostává na druhém místě v tabulce střelců o dvě branky za Immobilem.

Fiorentina gólem Torreira zdolala nováčka Benátky 1:0. "Fialky" jsou po třetí výhře za sebou sedmé. Benátky prohrály posedmé v řadě a na prvním sestupovém místě zaostávají už o šest bodů za Cagliari, které porazilo Sassuolo rovněž 1:0.

Italská fotbalová liga - 33. kolo:
Cagliari - Sassuolo 1:0 (42. Deiola)
Udine - Empoli 4:1 (6. vlastní Ismajli, 52. Deulofeu, 79. Pussetto, 87. Samardzic - 67. Pinamonti z pen.)
Sampdoria Janov - Salernitana 1:2 (32. Caputo - 4. Fazio, 6. Lourenco),
Fiorentina - Benátky 1:0 (30. Torreira),
Juventus Turín - Boloňa 1:1 (90.+4 Vlahovič - 52. Arnautovic),
Lazio Řím - FC Turín 1:1 (90.+2 Immobile - 56. Pellegri).

Reklama

Související témata: