Hlavní obsah

Legendu AC Milán Gattusa zdrtila zpráva o tragické smrti sestry

Milán/Praha

Bývalý fotbalista, legenda AC Milán a v současnosti trenér Neapole Gennaro Gattuso přišel o sestru Francescu. Podle italského deníku Corriere dello Sport byla žena před čtyřmi měsíci převezena na jednotku intenzivní péče. V úterý pak ve věku 37 let zemřela, podlehla blíže nespecifikované nemoci.

Foto: Profimedia.cz

Legenda AC Milán a v současnosti kouč Neapole Gennaro Gattuso na tiskové konferenci po utkání Ligy mistrů. Archivní foto

Článek

Dvaačtyřicetiletý trenér kvůli náhlé nemoci své sestry v únoru chyběl na pozápasové konferenci duelu mezi Neapolí a Janovem. Francesca, která pracovala jako sekretářka v AC Milán, musela tehdy podstoupit náhlou operaci, a Gattuso za ní proto spěchal do nemocnice.

Podle italských médií se o její smrti trenér Neapole dozvěděl v úterý během tréninku v centru Castel Volturno.

„Francesca Gattuso čelila své nemoci se stejnou silou a energií, jakou každý den přinášela AC Milán. Rino, nesmírná bolest, kterou teď prožíváte vy i vaše rodina, je i naší bolestí. Odpočívej v pokoji Francesco," vydal milánský klub ke smutné události oficiální prohlášení.

Zpráva o smrti sestry zastihla kouče Neapole tři týdny před plánovaným restartem Serie A. Klub je aktuálně na šesté příčce italské ligy.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články