Hlavní obsah

Na slovenského kapitána pískali, manželku urazili. Chýlí se Hamšíkovo angažmá pod Vesuvem ke konci?

Řím

Býval nedotknutelnou modlou, v poslední době však slovenský fotbalista Marek Hamšík nemá v Neapoli právě na růžích ustláno. Když ho v nedělním ligovém utkání proti Empoli (2:2) španělský trenér Rafael Benítez po hodině hry střídal, snesl se z tribun na kapitána týmu pískot, další z fanoušků podle serveru sport.sk prý na čestné tribuně urazil záložníkovu manželku Martinu.

Střídání Marka Hamšíka

 
Článek

V Itálii už spekulují o tom, že se Hamšíkovo působení pod Vesuvem chýlí ke konci. Benítez sice údajně nechce o odchodu sedmadvacetileté hvězdy ani slyšet, tamní média mu však připomínají, že Hamšíka v této sezóně střídal v lize už desetkrát.

Hamšík působí v Neapoli už od roku 2007 a pod taktovkou Waltera Mazzarriho patřil společně s Uruguaycem Edinsonem Cavanim a Argentincem Ezequielem Lavezzim k lídrům mužstva - nadšení tifosi je překřtili na Tři tenory. Oba Jihoameričané však již pobírají katarské petrodolary v Paris St. Germain a Hamšík strádá.

Střelecky ho zastoupil nizozemský reprezentant Jonathan de Guzmán, jenž zaznamenal již šest branek a v Evropské lize proti Young Boys Bern se minulý měsíc blýskl hattrickem. Hamšík má v letošní sezóně na kontě zatím čtyři trefy.

Reklama

Související témata: