Hlavní obsah

Ponížený Balotelli. Brescia ho nepustila na trénink

Brescia/Praha

Problémový italský fotbalista Mario Balotelli má velký problém. Podle zákulisních informací dala Brescia devětadvacetiletému útočníkovi minulý týden výpověď. Rodák z Palerma v úterý přesto dorazil na trénink, zaměstnanci klubu ho ale do tréninkového centra nepustili. Jak nepříjemná situace probíhala, se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Útočníka Maria Balotelliho nepustili na trénink Brescie.Video: balotelli, sntv

 
Článek

Balotelli v úterý dorazil se svým vozem k bráně tréninkového centra. Po krátké diskusi s vrátným se pokoušel spojit se zástupci klubu. Brescia ale bývalého kanonýra italské reprezentace do areálu nepustila a kontroverzní fotbalista tak odjel pryč.

„A teď napište, že nechci trénovat," řekl kameramanovi při odchodu. Balotelli měl výpověď z Brescie dostat proto, že se po koronavirové pauze dostavil ve špatném fyzickém stavu. Opakovaně navíc nedorazil na trénink, což omlouval žaludečními problémy.

Italský útočník měl v týmu, ve kterém působí i čeští fotbalisté Aleš Matějů a Jaromír Zmrhal, platnou smlouvu ještě na dva roky. Téměř po celou dobu jeho působení v Brescii se mu ale nevyhýbaly různé skandály. S problémy disciplinárního rázu se potýkal i v minulosti.

Někdejší hráč Manchesteru City, Liverpoolu, Interu i AC Milán dal v 19 ligových zápasech za Brescii pět gólů.

Reklama

Související témata: