Hlavní obsah

Salernitana kvůli koronaviru v týmu nebude hrát v italské lize proti Udine

Kvůli výskytu koronaviru v týmu dnes fotbalisté Salernitany nenastoupí k zápasu 19. kola italské ligy na hřišti Udine. Pozitivní test na covid-19 měl jeden hráč a dva členové realizačního týmu. Nováček soutěže se proto v pondělí v noci rozhodl, že k utkání neodcestuje.

Foto: Alessandro Garofalo, ČTK/AP

Z utkání Serie A mezi Interem Milán a Salernitanou.

Článek

O nejbližší zápas přijde i druhý nejlepší střelec Serie A Ciro Immobile. Reprezentační útočník Lazia Řím měl podle informací Gazzetty dello Sport rovněž pozitivní test a nenastoupí ve středu v Benátkách. V domácí izolaci byl již několik dnů poté, co se nakazila jeho žena. Pozitivní výsledek Immobileho už před rokem připravil o dva zápasy Ligy mistrů.

Salernitana prohrála poslední čtyři ligové zápasy a je poslední v tabulce s pouhými osmi body z 18 zápasů. Klubu, kde působí francouzská hvězda Franck Ribéry, navíc hrozí vyřazení ze Serie A.

Salernitana má stejného vlastníka jako Lazio Řím, což pravidla nedovolují, a nového majitele stále nenašla. Od Italského fotbalového svazu dnes dostala ultimátum do 31. prosince: pokud do té doby nebude mít na stole seriózní nabídku od nového kupce, bude ještě v této sezoně ze soutěže vyřazena.

Reklama

Související témata: