Hlavní obsah

Šéf AC Milán Galliani věří, že si Beckham klub zamiluje a zůstane

PRAHA

Šéf italského fotbalového velkoklubu AC Milán Adriano Galliani vyjádřil touhu získat slavného anglického fotbalistu Davida Beckhama z týmu Los Angeles Galaxy na delší dobu, než jen na původně plánované hostování během zimní pauzy v zámořské lize. „V tuto chvíli se jedná o dva a půl až tři měsíce,“ nechal se slyšet pro italskou stanici Sky television Galliani.

Článek

„Doufejme, že mu AC Milán uhrane. Problémem ovšem je, že má sjednánu spoustu reklamních akcí,“ je si vědom šéf milánského klubu Adriano Galliani. "Snad pocity převáží, i když se to v tuto chvíli nezdá, protože jsem viděl jeho reklamní smlouvy a ty jsou opravdu děsivé,“ nechal se slyšet Galliani.

Třiatřicetiletý záložník s vytříbenou kopací technikou je kmenovým hráčem Los Angeles Galaxy. Do milánského AC se přesouvá na krátké období po skončení nejvyšší soutěže v Americe, aby se držel ve formě a měl tak i šanci na nominaci do národního týmu Albionu.

Kouč „Rossoneri“ Carlo Ancelotti se již také dlouho netají přáním, že by Beckhama rád získal do svých řad na delší období, než jen na pauzu v zámořské lize. Jak hráč tak i vedení Galaxy ovšem potvrdili, že se žádný přestup konat nebude a Beckham nastoupí na jaře příštího roku k novému ročníku Major League Soccer.

Beckham letí s AC do Dubaje

„Beckham přijede v sobotu 20. prosince, podstoupí zdravotní prohlídku, zúčastní se tiskové konference a den na to shlédne zápas AC Milánu proti Udine,“ prozradil šéf italského celku s tím, že si Beckham potom užije sedmidenní dovolenou a k týmu se připojí před odletem do Dubaje, kde má severoitalské mužstvo naplánovaný zimní kemp.

Přesnou dobu, po kterou nakonec Beckham s milánským týmem zůstane, nezná ani boss pátého týmu loňské Serie A. „Nevím, jak dlouho to bude trvat. V tuto chvíli se jedná o dva a půl až tři měsíce,“ dodal na závěr Galliani.

Reklama

Související témata: