Hlavní obsah

Soupeř mu málem zlomil nohu! Tévez po derby ukázal zdeformovaný kotník

Turín

Argentinský fotbalista Carlos Tévez rozhodně nepatří mezi fotbalové primadony. Naopak na trávníku je známý buldok vždy jedním z nejlepších hráčů svého týmu. A skvělou formu po svém přestupu do Juventusu prokazuje také v Serii A. Tu a tam se musí smířit s nemilosrdnými zákroky soupeře, jako tomu bylo ve víkendovém městském derby s FC Turín. Po něm „Apač“ ukázal svůj pošramocený kotník.

Foto: Giorgio Perottino, Reuters

Útočník a největší hvězda Juventusu Carlos Tévez.

Článek
Fotogalerie

Na někdejšího argentinského reprezentanta si v 35. minutě vyšlápl protihráč Ciro Immobile, který Téveze fauloval nebezpečným skluzem zezadu. Kolíky se zaryly do Argentincova lýtka a poté sjely až ke kotníku.

Nepříjemný a hlavně bolestivý zákrok sudí odměnil jen žlutou kartou. To Téveze pořádně naštvalo. „Málem  mi zlomil kotník a vysloužil si jen žlutou?" napsal rozhněvaný útočník Juventusu na Twitteru a přidal fotku svého zdeformovaného kotníku.

Devětadvacetiletý útočník ani po tomto drsném momentu chuť do hry neztratil. V 54. minutě trefil po rohovém kopu břevno a odražený míč dorazil do sítě Pogba. Juventus vyhrál turínské derby nad FC těsně 1:0 a v tabulce je třetí. Tévez se Staré dámě vyplácí, v osmi odehraných utkáních zatím vstřelil čtyři góly.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články