Hlavní obsah

Vážná hrozba. Pogba čelí vydírání, jeho bratr slibuje velké odhalení

Mistr světa prožívá těžké chvíle. Úřady se začaly zabývat podezřením, že francouzský fotbalista Juventusu Paul Pogba čelí vydírání. V případu figuruje jeho starší bratr Mathias, jenž v sobotu na sociálních sítích uvedl, že chystá "odhalení" o Paulově kariéře.

Foto: Profimedia.cz

Francouzský fotbalista Paul Pogba čelí výhružkám organizovaného gangu.

Článek

Mathias Pogba, který hrál profesionálně fotbal v několika zemích, zveřejnil na instagramu video, v němž mluví čtyřmi jazyky (francouzsky, španělsky, anglicky a italsky). V připraveném prohlášení slíbil "velká odhalení" o bratrovi Paulovi, jeho agentce a právní zástupkyni Rafaele Pimentové a také o útočníkovi Paris Saint-Germain Kylianu Mbappém.

"Celý svět si zaslouží vědět určité věci, aby se veřejnost mohla rozhodnout, zda si (Paul Pogba) skutečně zaslouží obdiv, respekt, místo ve francouzském týmu a zda je důvěryhodnou osobností, který reprezentuje světovou mládež, pracující třídu a velké značky," uvedl Mathias Pogba, jenž v dubnu skončil v klubu Belfort ve čtvrté francouzské lize a od té doby je bez angažmá.

Nejslavnější z trojice bratrů Pogbů Paul reagoval na video staršího bratra prohlášením: "Nejnovější vyjádření Mathiase Pogby na sociálních sítích bohužel nejsou žádné překvapení. Přicházejí po výhrůžkách a pokusech o vydírání Paula Pogby organizovaným gangem. Příslušné úřady v Itálii a Francii o tom byly informovány už před měsícem," uvedl mistr světa z roku 2018.

Podle webu televizní stanice ESPN jsou hrozby směrem k Paulu Pogbovi vážné.

Reklama