Hlavní obsah

Slávisté vyhlížejí premiéru v nových dresech, v generálce otestují oba. Tvrdík si rýpl do rivala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V prodeji se nečekaně objevily už koncem června, ale na oficiální představení dojde až v neděli. Řeč je o dresech fotbalové Slavie pro novou sezonu, vršovický tým v nich bude poprvé hrát v generálce proti Dynamu Drážďany. První poločas v domácí variantě a druhý ve venkovní, což na Twitteru potvrdil slávistický šéf Jaroslav Tvrdík. Zároveň si neodpustil pikantní poznámku ke Spartě.

Foto: SK Slavia Praha

Takhle se fotbalisté Slavie radovali z gólu během přípravného utkání se slovenskou Podbrezovou (4:1).

Článek

Bylo z toho velké haló. Slávistické dresy pro sezonu 2023/2024 ještě nebyly oficiálně představeny, ale už před prázdninami je bylo možné koupit v jedné prodejně v pražských Letňanech. Po sociálních sítích kolovaly fotky od překvapených fanoušků.

„Naprosto bezprecedentní porušení smluvních závazků mezi Slavií a společností Puma," láteřil Tvrdík.

V neděli dojde na původní plán, slávisté v nových dresech nastoupí do generálky proti Drážďanům. Už před zápasem se zároveň spustí prodej dresů, tentokrát už regulérně.

„V neděli ve 12.05 začne prodej nových dresů. Často se ptáte, proč tento čas. Protože si uvědomujeme, že se vše nepodařilo úplně dokonale. Ale nic to nemění na záměru vám dresy představit podle naší původní ambice," vzkázal Tvrdík na Twitteru. „Minulý rok jsme obě varianty dresu představili ve speciální show partnerům. Letos je cílem ukázat obě varianty dresů všem našim fans. Na domácím stadionu. Venkovní pravděpodobně poprvé a naposledy."

Loni slávisté ukázali nové dresy během show novocirkusového souboru Cirk La Putyka, letos ovšem bude scházet moment překvapení. „Uděláme vše proto, aby se tato chyba příští rok nezopakovala. Ale chtěli jsme dresy představit našim fans a na tom nic nezměníme. Nebudou esotericky nad Prahou a prázdným stadionem, ale budou pro naše fans," napsal Tvrdík ve zjevné narážce na prezentaci nového výročního dresu Sparty. Pro připomenutí: první červencový den z trávníku na Letné po tiskovce vzlétl vrtulník se zvětšenou replikou dresu, která několik minut vlála nad stadionem.

„Tak jestli jste ten náš dres viděl až ze své kanceláře v Edenu, tak to celkem splnilo účel," odpověděl Tvrdíkovi jeden ze sparťanských fanoušků.

Reklama

  Bayern - Real Madrid dnes 21 : 00
20240430T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Real Madrid
Bayern vs. Real Madrid
Bayern
Real Madrid