Hlavní obsah

Dresy předčasně v prodeji. Slavia se zlobí na partnera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Slavia se zlobí na Pumu, která jí dodává sportovní oblečení. Problém? Nové dresy klubu z Vršovic pro nadcházející sezonu ještě nebyly oficiálně představeny, ovšem už se objevily v prodeji. Vzniklou nepříjemnost obě strany řeší.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaroslav Tvrdík a nový dres Slavie Praha pro sezonu 2022/2023.

Článek

Předčasný únik nových dresů do oběhu naštval šéfa sešívaných Jaroslava Tvrdíka. V jedné prodejně v Letňanech už si je v průběhu týdne mohli fanoušci koupit. Fotky vystavených dresů pak kolovaly na sociálních sítích.

„Oficiální prodej dresů SKS na novou sezonu je naprosto bezprecedentním porušením smluvních závazků mezi Slavií a společností Puma. V současné době se koncentrujeme na nalezení řešení, aby se podobné poškození obrazu klubu v očích fanoušků a partnerů už nikdy neopakovalo," napsal na sociální sítí Twitter Tvrdík.

Reakce druhé strany? „Nastalou situaci s klubem SK Slavia Praha řešíme. Momentálně se k situaci nebudeme vyjadřovat, jsme smluvně vázáni mlčenlivostí," reagovala na dotaz Sport.cz marketingová manažerka Pumy Lucie Hložánková.

Je otázkou, jak se celá záležitost uzavře. Jedná se o případné kompenzaci ze strany Pumy, která je se Slavií spojená od roku 2019.

Reklama