Hlavní obsah

Španělský klub slavil narozeniny. Fanoušci Betisu dostali zvláštní dárek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Narozeniny se musí oslavit. Alkohol nemusí téct proudem, ale o překvapení by neměla být nouze. Jedno takové v rámci oslav 116 let existence připravil svým fanouškům fotbalový klub Real Betis. Začal totiž prodávat těhotenský test v barvách klubu. „Neexistují žádné barvy, které milujete víc než ty, se kterými jste se narodili,“ uvádí klub ze Sevilly ve videu zveřejněném na sociálních sítích propagující produkt.

Foto: Profimedia.cz

Španělský fotbalový klub Betis Sevilla oslavil narozeniny netradičním dárkem.

Článek

Real Betis byl založen 12. září 1907 a při této příležitosti přišel s unikátním nápadem na oslavu. Pro fanoušky vytvořil nevšední vychytávku v podobě těhotenského testu v klubových barvách.

„Dnes slavíme zrod našeho klubu! A není nic lepšího, než když přivítáte budoucí hráče Betisu v barvách, které nás reprezentují,“ stojí v prohlášení na klubovém webu ohledně novinky v podobě těhotenského testu v barvách Betisu.

Video ukazuje muže v dresu, který je ve stresu, když čeká na výsledky těhotenského testu své přítelkyně. Ta vyjde z koupelny a ukáže mu zmíněný test. Místo červených čar potvrzujících těhotenství ukazuje test dvě zelené čáry na bílém pozadí, což jsou barvy Realu Betis. Ten tak představuje první zelenobílý těhotenský test. „Nejsou milovanější barvy než ty, se kterými jste se narodili,“ stojí na konci zmíněného videa.

Real Betis vyzval fanoušky, aby posílali fotografie pozitivních výsledků těhotenských testů. Klub je posoudí a vítěz získá zelenobílý těhotenský test nazvaný Test Betico.

Reklama