Hlavní obsah

Vukadinovič uspěl na zkoušce a vrací se do Zlína

Fotbalista Vukadin Vukadinovič se po třech a půl letech vrací do Zlína. Jednatřicetiletý srbský ofenzivní univerzál uspěl na zkoušce a s klubem dnes podepsal blíže nespecifikovanou smlouvu. Jedenáctý tým prvoligové tabulky o tom informoval na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vukadin Vukadinovič v dresu Zlína (vpředu) na archivním snímku.

Článek

Vukadinovič ve Zlíně naposledy působil na jaře 2018. V dresu "Ševců" předtím získal domácí pohár a zahrál si s nimi skupinu Evropské ligy. V české lize působil také v Jablonci, ve Slavii, ve Spartě, v Karviné a v Teplicích. Naposledy hrával za Radnički Niš. V české nejvyšší soutěži má na kontě 161 startů a 12 branek.

"Fotbal jsem určitě nezapomněl hrát. Jsem mentálně silnější. Hodně věcí jsem si uvědomil a chci udělat maximum, abych byl týmu přínosem. Ze všech klubů jsem se cítil nejlépe tady ve Zlíně. Věřím, že zde opět naleznu pohodu, protože Zlín je můj druhý domov," řekl Vukadinovič, který má syna Vuka. "To je jedna z mých hlavních motivací. Chci, aby mě zažil ještě jako fotbalistu v nejvyšší soutěži. I proto budu makat, abych se na této úrovni udržel," dodal.

Zlínští věří, že Vukadinovič pro ně bude velkým přínosem. "Vuky se vrací do známého prostředí a všichni víme, co od sebe můžeme očekávat. Je to hráč, který přichází s nabranými zkušenostmi do klubu, jenž mu v jeho kariéře nejvíce vyhovoval. Jeho příchodem zkvalitníme a rozšíříme kádr, bude přínosem do útočné fáze," řekl generální manažer klubu Zdeněk Grygera.

Reklama

Související témata: