Hlavní obsah

Davidson Spilková je na závěrečném turnaji LET před finále na 29. místě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Golfistka Klára Davidson Spilková figuruje ve finálovém turnaji série Ladies European Tour (LET) před nedělním závěrečným kolem jako nejlepší z českých hráček na 29. místě. Hřiště v Marbelle dnes obešla na 70 ran a celkovou bilanci si vylepšila na -1. Pod par se ve třetím kole dostala i Sára Kousková, která připsala 71 ran, a se skóre +1 jí patří 41. místo.

Foto: Zdeněk Sluka, Právo

Česká golfistka Klára Spilková.

Článek

O další dvě příčky zpět s bilancí +3 figurují zbývající dvě české hráčky v turnaji. Zatímco Kristýna Napoleaová se po třech bogey a double bogey propadla z 31. místa, Jana Melichová zahrála o šest ran lépe než v úvodních dvou kolech a s výkonem 69 ran se vytáhla z pátečního 60. místa.

V čele se dál drží suverénní Australanka Kirsten Rudgeleyová, která si připsala 68 úderů a celkem má skóre -13. O dvě rány za ní zaostávají Anne Van Damová z Nizozemska, která se dnes blýskla 65 údery, a Aditi Ašoková z Indie.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články