Hlavní obsah

Drama u Tigera Woodse. Golfistovu tchyni odvezla záchranka

ORLANDO

V domě golfové jedničky Tigera Woodse na Floridě zasahovala záchranka. Lékaři odvezli z domu na nosítkách golfistovu tchyni, s níž pak zamířili do nemocnice. Nikdo z Woodsova okolí zatím nekomentoval, co se v domě stalo. Woods je nyní v centru pozornosti bulvárních médií, které s gustem odhalují jednu jeho nevěru za druhou.

Foto: Scott Audette, Reuters

Ambulance před nemocnicí ve městě Occoee, kam byla odvezena tchyně Tigera Woodse Barbra Holmbergová.

Článek

Záchranka zasahovala u Woodsova domu brzy ráno tamního času, podle mluvčí místních záchranářů volal na tísňovou linku někdo z domu už ve 2:36 ráno. Server Radar Online, který sleduje zblízka život celebrit, pak uvedl, že u nosítek asistovala golfistova manželka Elin a že Woodsova tchyně Barbra Holmbergová si stěžovala na bolesti břicha.

Holmbergová je nyní podle představitelů nemocnice v Orlandu, kde po nedávné nehodě ošetřovali i samotného Woodse, stabilizovaná a leží na soukromém pokoji se zvýšenou ostrahou, kterou hradí rodina. Cílem je udržet bulvární paparazzi daleko od lůžka nemocné.

Americký golfista Tiger Woods se svou manželkou Elin Nordegrenovoufoto: Reuters/Shaun Best

Osm milenek a počítání pokračuje...

Woods prožívá těžké období, světová média počítají jeho milenky a již dospěla k počtu osmi záletů. Jeho noční můra vypukla právě po záhadné listopadové nehodě, kdy před vlastním domem najel do hydrantu a posléze naboural do stromu. O pár dní dříve uvedl bulvární National Enquirer, že Woods se během manželství spustil s barmankou z nočního klubu, a média spekulovala, že nehoda tak byla následkem domácí hádky Woodsových.

Brzy po nehodě se pak začaly ozývat další ženy s tím, že měly také se slavným sportovcem poměr. Manželství s bývalou švédskou modelkou Elin Nordegrenovou se tak golfistovi začalo rychle drolit pod rukama.

Woods se v oficiálním prohlášení omluvil za své selhání a „osobní hříchy“. Podle posledních zpráv to ale na jeho ženu Elin, s níž má dvě děti, neudělalo příliš velký dojem. Údajně si již sbalila své věci a odstěhovala se ze společné domácnosti. Nyní tráví většinu času v jiné nemovitosti, kterou známý pár vlastní.

Reklama

Související témata: