Hlavní obsah

Fanoušek si vystřelil z Tigera Woodse. Golfista horko těžko zadržoval smích

Florida/Praha

Fanoušek si z něj vystřelil. Čtyřnásobného vítěze Masters Tigera Woodse pobavil obdivovatel se smyslem pro humor, který si pro golfistu během březnového turnaje The Players Chapionship na Floridě připravil originální potisk svého trička. Na oděvu mladíka byla policejní fotka Woodse, která se objevila v médiích po jeho zatčení v roce 2017. Sportovec cestou k jamce sotva udržel smích.

Foto: Stephen Spillman, Reuters

Golfista Tiger Woods hraje krátkou ránu na turnaji v Austin Country Club. Ilustrační foto.

Článek

K úsměvné situaci došlo na hřišti v Ponte Vedra Beach. Woods byl právě na cestě z greenu 17. jamky na odpaliště závěrečné osmnáctky, když si všiml mladíka, který podél koridoru postával se zajímavým tričkem. Na něm byla vyobrazena golfistova dobře známá fotografie.

Bylo vidět, že třiačtyřicetiletá legenda sportu mladíka i s jeho žertem zaznamenala. Z Woodsovy reakce bylo patrné, že ho situace dobře pobavila. Z toho měl pochopitelně radost i mladý šprýmař, jehož cílem zřejmě bylo získat pozornost známé sportovní celebrity.

„Myslel jsem si, že když to uvidí, rozzlobí ho to a nechá mě ochrankou odvést pryč. Ale také jsem si říkal, že by mu to mohlo připadat vtipné, což by bylo perfektní," řekl mladík místním médiím, kterým legrační moment neunikl.

Snímek z hochova trička vznikl v roce 2017 na floridské policejní stanici a Woods je na něm zachycen v ne zrovna lichotivém stavu. Golfista se tehdy znovu dostal do problémů se zákonem, když policisté objevili podél silnice nastartované auto s rozsvícenými světly a se spícím člověkem za volantem. Tím nebyl nikdo jiný než známý průšvihář Woods.

Hříšník se tehdy hájil tím, že si vzal několik léků, které měl na předpis od svého lékaře. Jejich kombinace ale podle něj vyvolala neočekávanou reakci.

Reklama