Hlavní obsah

Golfista Murray si v play off na Havaji připsal druhé vítězství v kariéře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Golfista Grayson Murray vyhrál v play off turnaj v Honolulu a připsal si po šesti a půl roku druhé vítězství na PGA Tour. Třicetiletý Američan na Havaji uspěl na první dodatečné jamce v souboji s dvěma soupeři.

Foto: Kyle Terada, Reuters

Americký golfista Grayson Murray

Článek

Murray se účastnil play off o vítězství s krajanem Keeganem Bradleym a Korejcem An Pjong-honem. Zatímco jeho dva soupeři na osmnáctce zahráli par, jemu se díky dvanáctimetrovému puttu podařilo birdie a navázal na triumf v Kentucky z července 2017.

„Můj příběh ještě neskončil. Tohle je teprve začátek. Doufám, že jsem inspiroval spoustu lidí, kteří si procházejí svými problémy,“ uvedl Murray, jenž má za sebou boj s alkoholismem, jehož se zbavil teprve před několika měsíci. „Věděl jsem, že dnešek nezmění můj život. Ale změnil mou kariéru,“ dodal golfista, který si díky triumfu vydělal 1,494 milionu dolarů a poprvé se posunul do elitní padesátky světového žebříčku.

Reklama

Související témata: